top of page

De toekomst van de apotheek / apotheker?

Binnen de Vlaams-Brabantse beroepsvereniging voor apothekers, BAF (Brabants Apothekers Forum), werk ik regelmatig mee aan een aantal projecten die hetzij zeer lokaal, hetzij nationaal een impact hebben op het beroep van apotheker.

Zo werd er recent een nationaal inspiratieweekend gehouden over de toekomst van het apothekersberoep. Met als doel een 'futureproof' apotheek te ontwikkelen (met een duurzaam dienstaanbod, enz ...). Naar aanleiding van mijn inbreng in het weekend, verscheen er in het Apothekersblad van april een interview waarin ik mijn visie deel over de toekomst van dit mooie beroep.

Meer info is te vinden op de website van APB (Algemene Pharmaceutische Bond).


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page