top of page

Life Planning

Als lifeplanner is het mijn overtuiging dat achter elke financiële vraag ook een levensvraag schuilgaat. Maar eveneens omgekeerd, dat er achter bijna elke levensvraag ook een financiële vraag schuilt.

 

Uw geld of uw leven?

 

Het ligt niet in onze gewoonte om de betekenis van het leven te verbinden met geld. Het thema geld linken wij zeer vaak aan producten, diensten, verkoop, succes, financiële overzichten, verplichtingen en werken. Zelden wordt geld verbonden met onze meest betekenisvolle levensdoelen. Levensdoelen die eigenlijk zo cruciaal zijn, dat ze een uitzonderlijke impact hebben op ons leven en onze levenskwaliteit, en dus ons levensgeluk.

 

We denken bijna altijd dat we dit kunnen realiseren door middel van een mentale omslag, een mentaal proces. Uit ervaring weet ik dat dit zelden voldoende is. Dit vergt een onuitputtelijke hoeveelheid aan wilskracht, die vaak ontoereikend blijkt. In de praktijk vraagt elk van deze veranderingen namelijk onze tijd, aandacht, focus en toewijding. Dit allemaal gegoten in een allesomvattend plan.

 

Met Life Planning heb ik een gestructureerd proces ontdekt, waarbij je de reis onderneemt om op zoek te gaan naar joùw belangrijkste levensdoelen, die zo cruciaal zijn dat er wel een plan moét komen om ze te realiseren. Met de gemoedsrust dat alles ook financieel haalbaar is.

 

De uitkomst van dit proces kan ik u al voorspellen: de beperkte bron van wilskracht transformeert op een automatische manier in een onuitputtelijke bron van DAADKRACHT. De reden? We geven jouw innerlijke drijfveren tijd, aandacht, focus en toewijding zodat er een krachtig vuur in jou gaat branden, dat niet meer dooft. Je zal niet meer tevreden zijn met middelmaat, met het leven van andermans leven of wat sociaal “de norm” is. Je zal komen tot de kern van jouw bestaan, tot wat voor jou écht belangrijk is. De wilskracht - die zich vertaalt in een vorm van discipline, of vaak een gebrek daaraan - zet zich om in daadkracht - die niet meer aanvoelt als een vorm van discipline, omdat dit automatisch gebeurt, natuurlijk aanvoelt, ... 
Ik spreek uit persoonijke ervaring, geloof me.

 

Cruciaal in bijna ieders leven en in het vinden en beleven van geluk, is het hebben of ontdekken van een gevoel van vrijheid: vrijheid in het maken van de levenskeuzes die zo essentieel voor ons zijn, en aansluiting vinden bij de kern van wie we zijn, van onze ziel. Dit is ook wat jij mag verwachten als uitkomst van jouw lifeplan, niets minder!

Life planning: uw geld én uw leven!

 

Ben je geprikkeld en wil je graag ontdekken hoe ik tewerk ga? Ontdek dan hier het traject dat we samen kunnen afleggen om te komen tot vrijheid en financiële gemoedsrust.

 

Wil je graag meer weten over mij, over mijn passie, over de reden dat ik met Life Planning aan de slag ben gegaan, ga dan verder naar Over Davy.

 

Misschien heb je de smaak wel volledig te pakken en wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om nog meer over mij en het proces te weten te komen? Zodat je kunt voelen of ik jouw vertrouwen waard ben? Zodat je kunt voelen of Life Planning jou zal brengen wat je verlangt? 

Neem dan snel contact op! Vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven!

bottom of page