top of page

Over Davy

Ik ben Davy.
Vader van 3 kinderen: Julie, Tibo en Camille.
Al 20 jaar levenspartner van An.

 

Mijn innerlijke drijfveer? IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

  • voor mijn gezin: ik wil graag die liefhebbende partner zijn voor An en die geweldige vader voor Julie, Tibo en Camille.

  • voor jou: ik wil graag die vertrouwenspersoon zijn die in jouw leven het verschil heeft gemaakt tussen “OK…” en “Fantastisch!”, die jou de (financiële) gemoedsrust bezorgt waar je naar op zoek bent, die jou de vrijheid bezorgt die diep in jou verscholen zit, die jou begeleidt naar een zakelijke doorbraak ...

  • voor de maatschappij: ik wil voor ik overlijd graag het verschil gemaakt hebben in het leven van een aantal personen die minder kansen hebben gekregen, ofwel getroffen door harde gebeurtenissen, ofwel door de plaats waar ze geboren zijn, de omgeving waarin ze zijn terecht gekomen, de keuzes die ze gemaakt hebben, …

 

 

Ik heb in mijn leven totnogtoe mijn eigen keuzes gemaakt, vaak niet voor de hand liggend. Mijn omgeving begreep deze niet altijd. Maar voor mij waren dit steeds de meest logische keuzes, omdat deze net juist “aanvoelden”, omdat deze zo in lijn waren met mijn “zijn”. Ook al waren dit niet de meest evidente volgens velen, de meest veilige, … het waren wel de meest integere.

 

Noem me dus gerust een beetje eigenwijs, moedig, … hopelijk ook een beetje inspirerend voor jou, om ook jouw eigen keuzes te maken, ongeacht hoe de buitenwereld denkt. Bij mij ben je alvast aan het juiste adres om er zonder oordeel naar te luisteren …

 

 

Ik heb ondertussen een professionele loopbaan achter de rug van 15 jaar in de financiële wereld.

 

Eerst als werknemer bij een grote verzekeraar. Ik kreeg daar al op 23-jarige leeftijd de kans om een team van 10 collega’s te leiden. Niet evident en niet makkelijk op die leeftijd. Maar wel moedig van mijn toenmalige manager om me op die jonge leeftijd zo'n mooie kans te geven.

Ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor, want die kans heeft me versneld op het pad gezet dat ik sindsdien nooit meer heb verlaten. Het pad dat de rode draad vormt van mijn latere loopbaan en mijn leven: een enorme honger naar

  1. persoonlijke ontwikkeling

  2. in verbinding gaan met mensen.

 

Ik heb in 2008 de vaste loondienst verlaten om samen met Ruben Brusselman het zelfstandig bank- en verzekeringskantoor Curos in Hoeilaart vorm te geven en uit te bouwen. Wij hebben ons daar samen met onze medewerkers, en later nog met Steven De Jaegher als 3e partner, volledig kunnen smijten.

Het was onze missie om van het kantoor dé referentie in de Druivenstreek te maken, met een volledige focus op klantgerichtheid. Niet de producten zijn belangrijk, wel de mensen achter onze klanten …

 

Door de gewijzigde strategieën in het bankenlandschap zag ik mij in 2015 genoodzaakt om een moeilijke en harde keuze te maken die echter opnieuw volledig in lijn ligt met mijn “zijn” en integriteit. Ik heb toen besloten om afscheid te nemen van mijn twee zakenpartners en 3 fantastische medewerkers.

 

En mij naar de toekomst te focussen op een klantenrelatie die nog beter – ik durf zelfs zeggen 100% - aansluit bij waar het voor mij om draait in het leven: het vinden van wat ons zin geeft in dit leven, waar we energie van krijgen, waar we gelukkig van worden. En er dan ook maximaal naar streven om volgens ons persoonlijk lifeplan te gaan leven.

IK WIL OOK VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN !

 

Ook al betekent dit voor mij één van de pioniers zijn in België, waar het aanbod dat ik breng als lifeplanner onontgonnen terrein is en dus helemaal niet gekend is.

 

Ik heb namelijk met Life Planning een aanbod ontdekt waar ik mij volledig kan loskoppelen van het “verkopen” van producten. En mij 100% kan focussen op wat er écht toe doet: het realiseren van jouw droomleven.

 

En ik kan hierbij al mijn vroeger opgebouwde expertise volledig ten dienste stellen om jou maximaal resultaat te waarborgen. Life Planning legt namelijk de verbinding met geld, erkent dat geld - en hoe u daar psychologisch mee omgaat - een belangrijke sleutel is in de realisatie van al uw dromen en wensen.

 

Laat mij uw gids zijn

- om uw eigen Lifeplan te gaan creëren,

- om uw persoonlijke lifestyle te verbeteren door het roer in eigen handen te nemen,

- om oplossingen te zoeken voor de uitdagingen waar u als ondernemer voor staat,

- kortom, stappen te zetten naar een leven en/of onderneming van uw dromen.

Ook al klinkt dit onrealistisch, geef het zeker een kans. Ik garandeer je dat je het je niet zal beklagen. Laat mij voor jou het verschil maken...

 

Ik kijk er alvast naar uit om u te ontmoeten! Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Davy

"Exellence is never an accident; it is the result of high intention, sincere effort, intelligent direction, skillful execution and the vision to see obstacles as opportunities."

Anoniem

bottom of page