top of page

Voor wie?

 

 

Heb je reeds ontdekt wat Life Planning is? Heb je een goed beeld wat het adviestraject inhoudt om tot een lifeplan te komen? Eventueel zelfs in detail? Misschien spreekt mijn eigen persoonlijk verhaal (Over Davy) je wel aan?

 

Ben je hierdoor geprikkeld geraakt? Ben je je bewust geworden dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt? Wil je jouw leven een extra dimensie geven?

 

TWIJFEL DAN NIET LANGER: vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven.

 

Neem contact op en boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komen we er samen achter of Life Planning de oplossing biedt waar je naar op zoek bent.

"Het is mijn overtuiging dat Life Planning VOOR IEDEREEN van toegevoegde waarde kan zijn.
Het proces is zo krachtig dat je jouw leven een extra dimensie geeft, ongeacht de situatie waarin je je bevindt."

Davy Bries, Lifeplanner

 

 

Vroeg of laat ervaren we allemaal momenten waarop kleine of grote vraagstukken in ons leven om echte aandacht vragen. Thema's die bepalend zijn voor het welzijn en geluk dat jij ervaart in jouw leven.

 

Mogelijk gaat het over nieuwe ideeën om je leven richting te geven, om een nieuwe fase in te luiden, om te investeren in jezelf, ...
Misschien draait het om je privéleven. Misschien om je werk of je onderneming...

 

Er zijn talloze scenario's denkbaar waarin het nuttig is om te klankborden met iemand die niets liever wil dan zich samen met jou te focussen op jouw kernwaarden en innerlijke drijfveren, zonder oordeel over goed of fout. Met het Lifeplanningproces als basis, zal ik dan ook meteen de vertaalslag maken naar het geldvraagstuk dat hier ongetwijfeld ook aan de oppervlakte komt.

 

Ik vraag hierbij niet of het glas half vol of half leeg is. We gaan op zoek naar waar de kraan is. Naar wat wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan.

 

Hieronder schets ik een aantal typische gevallen om jou een idee te geven wat Lifeplanning kan betekenen. Door deze voorbeelden te geven, schiet ik echter per definitie tekort. Weet dat iedere situatie uniek is. JIJ BENT UNIEK!
Om die reden investeer ik graag in u: boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek op mijn kosten!

Voor wie?
Alleen of als koppel?

Alleen of als koppel?

Heb je een levenspartner en vraag je je af of je dit traject alleen wil afleggen of beter samen als koppel?

 

Mijn antwoord: alle keuzes zijn goed!

 

Als jij de enige bent die met deze vraag speelt en de persoonlijke ontwikkeling wil afleggen die dit traject jou biedt, dan is dat prima.

 

Toont jouw partner ook deze interesse, geweldig!

Een vaststelling is namelijk dat als je dit traject als koppel aflegt, de verbinding nadien nòg groter en sterker is dan ooit voordien. Jouw eigen lifeplan wordt mee gedragen door jouw partner. Het vuur zien branden en de passie zien oplaaien bij jouw partner is één van de mooiste ervaringen die ik zelf heb mogen meemaken. Doen dus!

 

Bij twijfel: kom samen naar het vrijblijvend kennismakingsgesprek en nadien kan je beslissen!

Werknemer

Ben je werknemer?

Choose a job you love & you never have to work a day in your life - Confucius

 

Geef me de baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken ...
Lijkt dit een droom voor jou? Dat hoeft het niet te zijn!

 

Een beetje zelfonderzoek zal jou al heel wat inzichten brengen.  En laat Life Planning nu net het ideale instrument zijn om dit onderzoek te verrichten.

 

Het is mijn overtuiging dat je best eerst een lifeplan maakt, zodat je een plan hebt om jouw leven in te richten zoals jij dat wil. En dan kan je, nadien, toetsen of jouw jobinvulling binnen dit plaatje past.

 

Het gebeurt niet zelden dat kleine aanpassingen in de bestaande werkomgeving, soms zelfs alleen al qua attitude, voldoende zijn om jou die vreugde te schenken waar je naar op zoek bent.

 

En is het toch nodig dat je andere oorden opzoekt, intern of extern bij jouw huidige werkgever, geen probleem! Je hebt alvast een plan in handen dat meteen een goede toetssteen is of de nieuwe job werkelijk zal brengen wat je zoekt!

Met pensioen

Met pensioen

Geniet nooit met mate!

 

Ben je ondertussen reeds met pensioen?
Of wil je graag eerder stoppen met werken?
Heb je altijd gezegd, later, als ik met pensioen ben, zal ik ... (reizen, genieten, ...). Maar heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt?
Misschien blokkeert een geldboodschap je wel om voldoende te genieten? 
Misschien wil je op ontdekkingstocht naar wat je diep vanbinnen nog allemaal wenst?
Hoe breng je dit in evenwicht met de financiële kant van de zaken?
Misschien zoek je wel de gemoedsrust dat ook jouw nabestaanden niets tekort komen? En wat met je beleggingen?

Allemaal mogelijke vragen waar je mee zit en tijdens het lifeplanningsproces een antwoord op krijgt, zodat je in de voorlaatste fase van jouw leven de levenskwaliteit ervaart die je verdient.

 

You are never too old to set another goal or dream a new dream. - C.S. Lewis

Ondernemer

Ondernemer

Never get so busy making a living that you forget to make a life -Earmarksocial.com

 

We kennen het allemaal. Je start een business en laat die groeien. Je steekt er al je mogelijke tijd in om het kleine plantje tot een mooie boom te laten uitgroeien.

 

Ergens onderweg verlies je jezelf en vergeet je voldoende te genieten. Je bent zo druk bezig met het werken IN jouw onderneming dat de balans totaal zoek is. Je komt er niet meer aan toe om te werken AAN jouw onderneming.

 

Mogelijk ben je onderweg zelfs jouw passie verloren, omdat het werk jou zo opslorpt dat je continu bezig bent met zaken die jouw energie vragen en geen energie geven.

 

De sleutel om opnieuw die balans te vinden, de passie en het vuur, is om jouw 'WHY' volledig opnieuw in vraag te stellen.
Wat drijft jou?
Waar krijg je energie van?
Hoe kun je jouw leven zo inrichten, dat jouw bedrijf een essentieel onderdeel wordt van jouw persoonlijke lifeplan, en er niet buiten staat? Jouw lifeplan wordt jouw kapstok om jouw volledige leven in te richten, zowel professioneel als privé.

 

Met als resultaat: een geïnspireerd ondernemer zijn, met focus en passie, koers en richting. Kortom, een echte LEIDER.

Werkgever

Werkgever

Customers will never love a company until the employees love it first - Simon Sinek

 

Betrokkenheid van de medewerkers is de sleutel tot het verkrijgen van betrokken klanten. Jouw medewerkers zijn de beste ambassadeurs van jouw bedrijf.

 

Een optimale verbinding tussen het bedrijf en de werknemers kan gemaakt worden als de WHY van het bedrijf volledig duidelijk is en gedragen wordt door de medewerkers.

 

Er zijn tal van redenen die de motivatie bij uw medewerkers echter kunnen ondermijnen:

  • wijzigingen op de werkvloer

  • onzekerheid over de professionele toekomst

  • persoonijke financiële problemen

  • persoonlijke relatieproblemen

  • gezondheidsproblemen

  • ...

 

Life Planning biedt de medewerker aandacht aan het menselijke aspect achter het werk, biedt duidelijkheid over de toekomst die de medewerker graag wil, financieel overzicht en gemoedsrust voor diegene die dit kwijt is ...
Met zijn persoonlijk lifeplan in de hand levert de medewerker opnieuw een positieve bijdrage aan de bloei van de onderneming, met zijn volle mogelijkheden die benut worden.

 

IN REORGANISATIE?

Moet het bedrijf verplicht een reorganisatie doorvoeren?

Worden alle teams herschikt?

Moeten er eventueel mensen afvloeien?

Uiteraard bestaan er op de markt tal van loopbaancoachings.

Life Planning gaat echter dieper. Het brengt in kaart waar de innerlijke drijfveren zitten van elke medewerker zodat zij op de meest geschikte plaats terechtkomen, binnen of buiten de onderneming. Gedwongen of uit eigen beweging ...

Levensgenieter(s)

Levensgenieter(s)

There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela

 

Zie je jezelf als een echte levensgenieter? Doe je de dingen die je graag doet? Misschien omdat je daar de financiële middelen voor hebt. Of gewoon omdat het jouw levensstijl is.

 

Maar toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt? Meer diepgang en zingeving? Eventueel ook iets voor de maatschappij betekenen?

 

Misschien heb je wel genoeg financiële middelen, maar voel je je toch ongemakkelijk als het gaat over het nemen van financiële beslissingen. Over het bespreken van jouw beleggingen, over het spenderen van die erfenis waar jouw ouders zo lang en hard voor hebben gewerkt, ... Het zou allemaal zo maar eens goed kunnen ...

 

Laat ons samen de reis ondernemen om die laatste 10 of 20% te overbruggen die jouw leven compleet zullen maken. De laatste stappen om voluit jouw dromen te beleven!

Ondernemer worden

Ondernemer worden

Every accomplishment starts with the decision to try - John F. Kennedy

 

Er zit een microbe in je lijf die telkens weer de kop opsteekt. Die jou aanzet om initiatieven te nemen richting de ontwikkeling van een nieuwe business, de uitbouw van een geniaal idee, de ontdekking van wat werkelijk jouw passie is.

 

En zelfstandige worden lijkt hierin de logische stap, maar ... je zit met heel wat vragen, de stap zetten bezorgt jou ook wat angstzweet. Kun je het risico wel aan? Durf je het risico wel aan? Wat als ... ?

 

Life Planning is een ideaal instrument om hierbij op onderzoek te gaan. Om jouw drijfveren, jouw mogelijkheden maar ook risico's, in kaart te brengen.

 

Het lifeplan zal de basis vormen om jouw businessplan op te maken dat ten dienste staat van hoe jij je ideale leven wil inrichten.

 

Het lifeplan zal jou een kapstok bieden om ook nadien bij elke zakelijke beslissing die je neemt, af te toetsen of dit werkelijk past binnen wat je écht, ten diepste wenst.

 

Ik kan je geen "succes in business" garanderen.

 

Eén ding kan ik je alvast wél beloven: als je iets met je hart doet en je pakt het slim aan, zonder belemmerende geldboodschappen, dan zal je op zijn minst "succes in het leven" ervaren. En loert "succes in business" zeker en vast om de hoek ...

bottom of page