top of page

Financiële begeleiding

 

Je hebt het Lifeplanningproces volledig doorlopen en bent in de actie gestapt om het leven van jouw dromen te leiden.

 

Je komt continu in aanraking met geld. Voor de dagdagelijkse zaken sta je voldoende sterk in jouw schoenen om daarmee om te gaan en heb je voldoende inzicht gekregen in jouw eigen relatie tot geld.

 

Maar tijdens jouw leven kruisen er een aantal vraagstukken jouw levenspad waar je niet meteen weet wat te doen omdat ze een grote impact hebben, waar je de hulp moet inroepen van een bankier, verzekeringsmakelaar, beleggingsadviseur, notaris, fiscalist, etc ...

 

Het is interessant om dit vraagstuk sowieso te toetsen aan jouw lifeplan: brengt het project dat zich aandient jou dichter bij de realisatie van jouw lifeplan? Deze vraag stellen telkens je voor impactvolle financiële beslissingen komt te staan, zal voor jou telkenmale opnieuw heel wat helderheid verschaffen.

 

En als het antwoord voor jou positief is, ga je op zoek naar de vertrouwenspersoon die jou de geschikte oplossing, het geschikte product, kan aanbieden. Met je lifeplan in de hand moet deze jou zeker in de goede richting kunnen adviseren.

 

 

MAAR, misschien wens je voor jouw gemoedsrust dat ik mee over jouw schouder kijk naar wat er jou geadviseerd wordt.

Dat ik die extra kritische noot kan plaatsen bij de verschillende producten die jou aangeboden worden.

 

Mijn ervaring als ex-bankier en verzekeringsmakelaar enerzijds en kennis als financieel planner anderzijds, kan ik ten volle aanwenden in jouw voordeel. Ik ben tenslotte die vertrouwenspersoon aan wie je jouw ziel hebt blootgelegd. Die vertrouwenspersoon die zonder belangeconflict mee op jouw stoel kan zitten en meeluisteren naar de voorgestelde oplossingen en producten.

bottom of page